Grand Mondial Casino

Hodnotenie: 5 5 of
Získajte šancu 150 stať sa okamžitým milionárom len za $ 10

Bonus za prihlásenie:

375% prémie

$37.50

Bonus na prvý vklad

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Grand Mondial Casino

Získajte šancu 150 stať sa okamžitým milionárom len za $ 10

  • Bonus 375%: $37.50 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Grand Mondial Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 3,949,574.00
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto akcia bola vyhlásená návštevníkmi 567 počas tohto mesiaca júna
  • Podmienky používania
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge a SlingShot

Webové stránky: www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino | Bonusy a propagačné akcie

Využite šance 150 vyhrať jackpot $ 1,017,423!

Grand Mondial Casino chce, aby si bol jeho ďalší milionár! Jednoducho urobte prvý vklad len za $ 10 bonus $ 37.50 ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 150 na progresívne jackpotové výherné automaty ktoré sa dostanú do miliónov!

Naše odporúčanie: Využite šancu na "Mega Moolah"

Môžete použiť svoj $ 37.50 bonus hrať Až 150 točí na slávnej výhernej hre "Mega Moolah", Môžete vyhrať jackpot $ 1,017,423 okamžite!

Zdvojnásobte šance na výhru

Na obmedzenú dobu môžete len zdvojnásobiť svoje šance na výhru s fantastickým bonusom 100% až do výšky $ 250 na druhý vklad na Grand Mondial Casino.

Niekto sa musí stať ďalším okamžitým milionárom ... Mohlo by to byť ty!

Tak si vezmite svoju šancu - vyhlasujte svoje šance na výhru a začnite točiť!

Nový okamžitý milionár - Grand Mondial Casino Mobile

€ 18,915,872.81 bol vyhral Mega Moolah at Grand Mondial Casino Na 28 2018 septembra

Skúste svoje šťastie!

Grand Mondial je absolútne nadšená, že oznámi svoje najväčším víťazom v ich klube milionárov! Šťastný hráč vyhral rekordný jackpot € 18,915,872.81 s stávkou € 0.75 na mobilnom zariadení Android.

Nový milionár točil cievky menej ako 50, takže je to ako víťazstvo takmer € 400,000 s každým kliknutím!

Grand Mondial Jackpot Nahrávajte MegaMoolah

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Grand Mondial Casino

Výhry Hra dátum
€32,876.31 Mega Moolah Júna 1, 2019
CA$12,754.29 Mega Moolah Môže 18, 2019
CA$13,105.08 Mega Moolah Môže 16, 2019
CA$5,424.55 Cash Splash 5 Reel Môže 11, 2019
€25,082.57 Mega Moolah Apríla 26, 2019
CA$25,932.92 Mega Moolah Apríla 25, 2019
CA$26,656.47 Mega Moolah Apríla 25, 2019
$40,329.60 Progressive Slots- Treasure Nile Apríla 19, 2019
€21,012.55 Mega Moolah Apríla 17, 2019
$8,978.15 Cash Splash 5 Reel Apríla 11, 2019

Propagácia tohto mesiaca

Dvojitá odmena bodov Lara Croft® Temples and Tombs™

Objavte vzrušenie za 243 Ways Rolling Reels™ a ich stále rastúcich multiplikátorov. Hotovosť na Wild symboly s garantovanými šancami na získanie Jackpot Golden Scarab a výhry až do 5000X stávky!

Cesta s Lara Croft® ako sa snaží odhaliť tajomné bohatstvo tým, že naviguje hádanky a prekážky odhaliť skryté tajomstvo zlatého hrobu.

Zahrajte si hracie automaty Lara Croft® Temples and Tombs™ tento mesiac jún na Grand Mondial Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Doba propagácie je medzi 01 June 2019 a polnocou GMT 30 June 2019. ak Lara Croft® Temples and Tombs™ nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie Avalon.

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Nové hry | Jún 2019

Tu je nový zoznam nových hier Grand Mondial Casino tento mesiac jún:

Nová hra: Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar | Žijeme v júni 5 na desktopových a mobilných platformách

Le Kaffee Bar je podstatou kávovej kultúry, daná forma ako elegantný výherný automat.

Zakaždým, keď Scatter pristane na prvom alebo piatom valci, pridá sa do vášho setu jedna zberateľná šálka kávy. Zbierajte 10 šálky kávy a máte možnosť ich zarobiť za 10 Free Spins s násobiteľom 3x.

Nová hra: Ruby Casino Queen

Ruby Casino Queen | Žijeme v júni 12 na desktopových a mobilných platformách

Nechať Ruby Casino Queen ukázať vám cestu k veľkým víťazstvám! Základná hra ponúka druhú šancu na spustenie Free Spins. Symboly 3 Free Spins sú potrebné na spustenie Free Spins, ale ak dva Free Spin symboly pristáli, Re-spin je udelený, aby vám dal druhú šancu vyhrať Free Spins tým, že pristane posledný Free Spin symbol.

Keď pristaneš Násobiteľ Sticky Wild, celkový multiplikátor sa zvyšuje. Zasiahnutie multiplikátora 6X max vám zaručí veľké výhry!

Nová hra: Village People

Village People® Macho Moves | Žijeme v júni 25 na desktopových a mobilných platformách

Pripojte sa k najväčšiemu pocitu diskovej hudby všetkých čias pre rýchlu akciu hracieho automatu, vzrušujúce free spin funkcie a báječné veľké výhry!

Päť piesní Village People® je k dispozícii vo VP Jukebox vrátane mega-hitov Y.M.C.A., Macho Man, In The Navy. Môžete si vybrať svoje obľúbené vibrácie pre prehrávanie, alebo sa rozhodnúť pre cyklické prechádzanie všetkými skladbami automaticky.

Village People® is a trademark of Can't Stop Productions.

www.GrandMondial.eu

Grand Mondial Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Grand Mondial Casino obdrží obrovský bonus $37.50 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Grand Mondial Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Grand Mondial Casino je odporúčané kasíno

Grand Mondial Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Dánsko, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Grand Mondial Casino

Grand Mondial Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $3,949,574.00. Nižšie môžete vidieť aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované pred 36 minútami, v pondelok 24 z júna):

jackpot Hra
$1,017,422.80 Mega Moolah
Slots
$1,017,422.80 Mega Moolah Isis
Slots
$923,516.36 Major Millions 3-Reel
Slots
$923,516.36 Major Millions 5-Reel
Slots
$768,491.46 King Cashalot
Slots
$315,691.51 Roulette Royale
ruleta
$215,478.48 Poker Ride
poker
$210,783.34 Caribbean Draw Poker
poker
$189,443.05 Progressive Cyberstud Poker
poker
$79,134.91 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$58,509.95 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$43,772.59 Tunzamunni
Slots
$43,097.45 Treasure Nile
Slots
$35,754.98 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$35,754.98 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$13,966.59 WowPot 3-Reel
Slots
$13,966.59 WowPot 5-Reel
Slots
$11,909.38 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$11,909.38 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$11,455.00 Jackpot Deuces
video Poker
$11,146.15 Cash Splash 3-Reel
Slots
$11,146.15 Cash Splash 5-Reel
Slots

Grand Mondial Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Grand Mondial Casino bola spoločnosťou 2011 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 2 mesiacmi,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 5 5 of

hodnotenie: 5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Grand Mondial Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Fortune Factory, Foxium, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, Stormcraft, Triple Edge a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Grand Mondial Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Grand Mondial Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Grand Mondial Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $37.50 ponúkané Grand Mondial Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Grand Mondial Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming komisie, Kanada.

webové stránky GrandMondial.eu je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Vo Veľkej Británii, Grand Mondial Casino je riadený Apollo Entertainment Limited, Maltská registrovaná spoločnosť so sídlom Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii UK Gambling komisie Na základe Licenčného čísla: 000-038620-R-319310-005 a mimo Veľkej Británie Malta Gaming Authority, Pod licenciou číslo MGA / CL1 / 501 / 2008.

centrum podpory

Grand Mondial Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

zodpovedné hranie

Sme tiež neustále sledovať naše hry, identifikovať problém a maloletých hazard. Môžeme nastaviť stávkové limity pre určité hazardné hráči. Sme tiež povzbudiť ľudí, aby kontakt "Pomocná ruka" na IGC webe alebo Gamblers Anonymous pomoc a ďalšie informácie na túto tému.

Grand Mondial Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Belgicko, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Stredoafrická republika, Čad, Vianočný ostrov, Kokosové ostrovy, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny , Cyprus, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Irán, Irak, Írsko, Izrael, Kiribati, Kirgizsko, Libéria , Líbyjský arabský džamáhiríja, Malawi, Maledivy, Mauretánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nauru, Holandsko, Niger, Nigéria, Niue, Norfolk Island, Severné Mariany, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené štáty americké, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.