Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

  • Bonus 2000%: $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 7,489,938.36
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto propagácia propagovala návštevníci 1389 počas tohto mája
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $7,489,938.36

80 Šanca stať sa milionárom
$ 20 Milión Jackpot vyhral na Zodiac Casino

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 20,059,287.27 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino januára 30 2019,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$19,825.72 CashSplash 3-Reel Môže 9, 2019
CA$8,786.37 Cash Splash 5 Reel Môže 8, 2019
€44,943.44 Mega Moolah Môže 7, 2019
CA$21,054.87 Cash Splash 5 Reel Môže 3, 2019
€11,761.94 Mega Moolah Apríla 29, 2019
€6,263.34 Cash Splash 5 Reel Apríla 23, 2019
CA$13,342.07 Mega Moolah Apríla 22, 2019
€5,197.00 Cash Splash 5 Reel Apríla 16, 2019
CA$43,919.47 Treasure Nile Apríla 12, 2019
$10,304.12 Mega Moolah Apríla 11, 2019

Propagácia tohto mesiaca

Game of Thrones™ 243 Ways

Na základe najpredávanejšej edície kníh "Pieseň ľadu a ohňa", Game of Thrones™ nasleduje králi a kráľovné, klamári a šľachtici, rytieri a odpadlíci, ktorí bojujú o moc a šancu sadnúť si na Železný trón Westeros.

S možnosťou výberu 1 funkcií 4 bezplatných otočení s rôznymi pravidlami v závislosti na vašom obľúbenom dome, táto hra je určite uspokojiť vašu opravu pre dobrodružstvo a fantáziu. A navyše k nahromadeným divákom, 2 rozptyľuje kdekoľvek na cievkach spúšťa Scatter Bonus, ktorý udeľuje peňažnú odmenu!

Zahrajte si hracie automaty Game of Thrones™ 243 ways tento mesiac máj na Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Doba propagácie je medzi 01 máj 2019 a polnocou GMT 31 máj 2019. ak Game of Thrones™ 243 ways nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie Tally Ho.

Game of Thrones™ Official HBO Licensed Product © 2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved.

Nové hry | Máj 2019

Chceme vám povedať všetko o nových hrách Zodiac Casino tento mesiac máj:

Lara Croft® Temples and Tombs™ | Chystáte sa žiť na 8 May na desktopových a mobilných platformách

Objavte vzrušenie za 243 Ways Rolling Reels™ a ich stále rastúcich multiplikátorov. Hotovosť na Wild symboly s garantovanými šancami na získanie Jackpot Golden Scarab a výhry až do 5000X stávky!

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Reel Splitter | Chystáte sa žiť na 15 May na desktopových a mobilných platformách

Hra má štyri valce, 81 na 243 spôsoby, klasické symboly, otočenie zadarmo, a Funkcia Reel spin Reel Split. Ak je udelená výhra so štyrmi symbolmi za sebou, je šanca, že bude udelená funkcia Reel Split Re-spin.

European Blackjack | Chystáte sa žiť na 15 May na desktopových a mobilných platformách

Navrhnuté tak, aby fungovali krásne na mobilných a stolných zariadeniach, teraz môžete zažiť vzrušenie z európskeho Blackjacku na cestách alebo z pohodlia domova s hladkým dizajnom a hviezdnym výkonom. Tento milovaný variant Blackjacku priťahuje všetky generácie hráčov a určite sa bude baviť celé hodiny!

Dragon Shard | Chystáte sa žiť na 29 May na desktopových a mobilných platformách

Táto nová hra je starostlivo zvažovaný vývoj motora Fortunium, ktorý predstavil Win Booster™ ktoré sa stali nesmierne populárne! Free Spins vám udeľuje medzi 1 a 3 kotúčmi naplnenými výlučne Mystery Symbols, v závislosti od toho, koľko Scatters spustilo túto funkciu. Dragon Shard predstavuje neuveriteľne krásny vizuálny zážitok podporovaný vynikajúcou zvukovou stopou.

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $7,489,938.36. Nižšie môžete vidieť aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované pred 49 minútami, v nedeľu 19 z mája):

jackpot Hra
$5,061,007.17 Mega Moolah
Slots
$5,061,007.17 Mega Moolah Isis
Slots
$737,416.81 King Cashalot
Slots
$449,182.15 Major Millions 3-Reel
Slots
$449,182.15 Major Millions 5-Reel
Slots
$309,476.58 Roulette Royale
ruleta
$223,713.41 Poker Ride
poker
$198,353.48 Caribbean Draw Poker
poker
$183,228.12 Progressive Cyberstud Poker
poker
$72,919.98 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$69,321.90 Treasure Nile
Slots
$39,362.07 Jackpot Deuces
video Poker
$37,557.66 Tunzamunni
Slots
$32,366.46 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$32,366.46 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$27,435.30 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$21,532.60 WowPot 3-Reel
Slots
$21,532.60 WowPot 5-Reel
Slots
$15,015.81 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$15,015.81 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$12,048.86 Cash Splash 3-Reel
Slots
$12,048.86 Cash Splash 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred mesiacom,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.