Zodiac Casino - 80 má šancu byť milionárom za pouhých $ 1

Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte šancu 80 stať sa okamžitým milionárom za pouhých $ 1

Bonus pri registrácii:

2000% až k

$20

Bonus na prvý vklad

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte šancu 80 stať sa okamžitým milionárom za pouhých $ 1

  • 2000% prémia až k $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Garantovaný bonus na vašu druhý nákup
  • Garantovaný bonus na vašu tretí vklad
  • flash hry - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 14,802,925.09
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto propagácia propagovala návštevníci 691 počas tohto mesiaca v decembri
  • Podmienky používania
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming a Evolution Gaming

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šanca stať sa okamžitým milionárom dnes!

80 šanca stať sa okamžitým milionárom je len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $14,802,925.09

80 šancu stať sa milionárom

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 265,867.22 hrať Treasure Nile at Zodiac Casino októbra 30 2018,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

Zodiac Casino Vám ponúka viac než 550 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
$40,010.90 Mega Moolah Decembra 2, 2018
CA$31,434.96 Cash Splash 5 Reel Novembra 17, 2018
€12,029.63 Mega Moolah Novembra 15, 2018
€22,847.60 Mega Moolah Novembra 15, 2018
CA$25,176.36 Mega Moolah Novembra 9, 2018
€17,863.65 Cash Splash 5 Reel Novembra 5, 2018
CA$11,763.40 Cash Splash 5 Reel Novembra 1, 2018
CA$265,867.22 Treasure Nile Októbra 30, 2018
CA$16,723.56 Mega Moolah Októbra 14, 2018
CA$16,596.00 Cash Splash 5 Reel Októbra 5, 2018
www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino získajú obrovský bonus 2000% až do výšky $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casinoprogresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $14,802,925.09. Môžete vidieť aktuálne úrovne jackpotu nižšie (aktualizované pred 40 minúty):

Mega Moolah  -  Microgaming

Mega Moolah

jackpot:

$ 11,820,439.22

Mega Moolah Isis - Microgaming

Mega Moolah Isis

jackpot:

$ 11,820,439.22

Mega Moolah Letný čas - Microgaming

Mega Moolah Summertime

jackpot:

$ 11,820,439.22

Mega Moolah 5 Reel Drive - Microgaming

Mega Moolah 5 Reel Drive

jackpot:

$ 11,820,439.22

Hlavné milióny 3-Reel - Microgaming

Major Millions 3-Reel

jackpot:

$ 1,375,530.81

Hlavné milióny 5-Reel - Microgaming

Major Millions 5-Reel

jackpot:

$ 1,375,530.81

Hlavné milióny MegaSpin - Microgaming

Major Millions MegaSpin

jackpot:

$ 1,375,530.81

King Cashalot - Microgaming

King Cashalot

jackpot:

$ 601,823.41

Treasure Nile  -  Microgaming

Treasure Nile

jackpot:

$ 40,552.61

WowPot 3-Reel - Microgaming

WowPot 3-Reel

jackpot:

$ 12,864.92

WowPot 5-Reel - Microgaming

WowPot 5-Reel

jackpot:

$ 12,864.92

Ovocie Fiesta 3-Reel - Microgaming

Fruit Fiesta 3-Reel

jackpot:

$ 12,099.22

Ovocie Fiesta 5-Reel - Microgaming

Fruit Fiesta 5-Reel

jackpot:

$ 12,099.22

Cash Splash 3-Reel - Microgaming

Cash Splash 3-Reel

jackpot:

$ 10,466.15

Cash Splash 5-Reel - Microgaming

Cash Splash 5-Reel

jackpot:

$ 10,466.15

Tunzamunni - Microgaming

Tunzamunni

jackpot:

$ 10,438.98

LotsaLoot 3-Reel - Microgaming

LotsaLoot 3-Reel

jackpot:

$ 3,865.31

LotsaLoot 5-Reel - Microgaming

LotsaLoot 5-Reel

jackpot:

$ 3,865.31

Poker Ride - Microgaming

Poker Ride

jackpot:

$ 203,921.90

Progresívny Cyberstud Poker - Microgaming

Progressive Cyberstud Poker

jackpot:

$ 156,109.44

Karibský Draw Poker - Microgaming

Caribbean Draw Poker

jackpot:

$ 144,116.12

SupaJax

SupaJax "Jacks or Better" Video Poker

jackpot:

$ 53,030.50

Jackpot Deuces - Microgaming

Jackpot Deuces

jackpot:

$ 29,507.30

Roulette Royale - Microgaming

Roulette Royale

jackpot:

$ 282,357.90

Trojitý 7s Progressive Blackjack - Microgaming

Triple 7s Progressive Blackjack

jackpot:

$ 45,801.30

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tohto preskúmania

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred mesiacom,

Current Rating:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Inzerent Zverejnenie: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Softvér a herné platformy

Zodiac Casino Ponúka široký výber kasínové hry vyvinuté Microgaming a Evolution Gaming. Zodiac Casino ponúka ako sťahovateľný kasíno softvér a online hry bez sťahovania. Užívatelia môžu tiež hrať na ich mobilné telefóny a tablety

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

2000% bonus až do $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejšie herné zážitky dostupné online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácia hráča z nasledujúcich umiestnení:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené štáty americké , Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.