Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

20 €

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

  • Bonus 2000%: 20 € ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: € 3.521.928,63
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: O túto propagáciu požiadali návštevníci 1342 počas tohto mesiaca októbra
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Prehrať za € 1 na Zodiac Casino!

Záloha € 1 a Zodiac Casino vám dá € 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za € 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: €3.521.928,63

80 Šanca stať sa milionárom

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky € 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky € 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky € 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky € 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 21,685.56 hrať Mega Vault Millionaire at Zodiac Casino októbra 15 2019,

Skúste svoje šťastie!

návšteva Zodiac Casino a vyberte si svoje znamenie zverokruhu čítať si najnovšie predpovede šťastia!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzívna progresívna jackpotová hra už teraz existuje Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ je nový prírastok do Mega Moolah jackpotová séria, kde máte šancu vyhrať obrovský jackpot, ktorý začína na 1,000,000 €!

Táto hra je exkluzívna pre internet Casino Rewards Group

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$21,685.56 Mega Vault Millionaire Októbra 15, 2019
$10,191.50 Mega Vault Millionaire Októbra 13, 2019
€13,421.21 Cash Splash 5 Reel September 27, 2019
€17,131.23 Mega Moolah September 26, 2019
$7,733.94 Cash Splash 5 Reel September 25, 2019
CA$12,429.50 Cash Splash 5 Reel September 20, 2019
CA$25,088.96 Mega Moolah September 17, 2019
CA$12,138.90 Cash Splash 5 Reel September 12, 2019
CA$30,847.45 Cash Splash 5 Reel September 5, 2019
CA$35,673.86 Mega Moolah Augusta 26, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov Mega Vault Millionaire™

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Mega Vault Millionaire je prvá veľmi exkluzívna progresívna hra dostupná na Zodiac Casino.

Vstúpte do komnaty, vyhýbajte sa laserom a začnite misiu! Neoceniteľné starožitnosti a dedičstvá sú vaše symboly, ktoré môžete prenasledovať, vrátane ohromujúceho vajíčka z pávov Fabergé, ktoré je vašim rozptylom zadarmo!

Zahrajte si automaty Mega Vault Millionaire™ tento mesiac v októbri o Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Časové obdobie propagácie je medzi 01, október 2019 a polnocou GMT, 31, október 2019. ak "Mega Vault Millionaire" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Loaded".

Vydanie novej hry Október 2019

Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac október:

Boom Pirates | Uvedenie na trh v októbri 2, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Boom Pirates

Boom Pirates je video automat s 9-valcami a 6 radmi predstavovať až 10,077,696 spôsoby, ako vyhrať!

Funkcia Boom Pirates sa mohla náhodne aktivovať v ktorejkoľvek základnej hre, čím rozšírila svoju mriežku hry až na veľkosť cievok 9x6 a ak sa na prvom, treťom a piatom valci objavia rozptyly bezplatnej rotácie 3, aktivujú sa točenia zdarma.

Deco Diamonds Deluxe™ | Uvedenie na trh v októbri 9, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Deco Diamonds Deluxe ™

Deco Diamonds Deluxe je populárna burácajúca hra 20u, ktorá prináša návrat: lepšia, vylepšená a žiarivejšia ako kedykoľvek predtým! Art deco, trúbky, banjos, flitrové zdobené šaty, šumivé diamanty zdobia cievky a sú pripravené na valcovanie.

Budeš mať skvelý čas veľká výhra na našich diamantových kotúčoch!

9 Masks of Fire™ | Uvedenie na trh v októbri 16, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: 9 Masks of Fire ™

Táto klasická základná hra akejkoľvek hry 7 s naskladanými symbolmi Scatteru vám naplní srdce! Viac masiek znamená viac peňazí! Spustením funkcie Maska Pays pristane 3 alebo viac masiek na valcoch.

Zhromaždite až 9 masiek a vyšplhajte sa na multiplikátor 2000x vašej stávky. Spustite funkciu roztočení zadarmo, kde môžete roztočiť bonusové koleso a vyhrajte až 30 točení zadarmo s rôznymi multiplikátormi!

A Dark Matter | Uvedenie na trh v októbri 22, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Dark Matter

A Dark Matter Online automat je naviják 5 x 3, automat na hranie série 5 s veľkými rozptylmi a všade ponúka Invading Wilds ™.

Hra má veľkú výhru, ktorá čaká na odhalenie z jej kotúčov, kde môžete vyhrať až 1200x stávku na jedno kolo v základnej hre Stávky 2400x a XNUMXx je možné vyhrať na jednom kole v Free Spins.

Long Mu Fortunes | Uvedenie na trh v októbri 29, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Long Mu Fortunes

Long Mu Fortunes zachytáva podstatu klasického čínskeho mýtu, spája tradičné motívy a štýly s drámou a vzrušením klasickej výhernej hry.

Symboly Scatter zadarmo pre symboly 3 sa udeľujú symbolom roztočení zadarmo 10, pri ktorých sú opakované otočenie výrazne častejšie a všetky násobiace balíčky sú vždy 3x! Keďže sa Red draci objavujú častejšie, možnosť spustenia funkcie Jackpot je tiež oveľa vyššia pri Free Spins!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus 20 € na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): €3.521.928,63. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred 50 minútami, vo štvrtok v októbri 17):

jackpot Hra
€1.003.362,10 Mega Moolah
Slots
€1.003.362,10 Mega Moolah Isis
Slots
€867.970,81 King Cashalot
Slots
€359.266,82 Major Millions 3-Reel
Slots
€359.266,82 Major Millions 5-Reel
Slots
€335.587,38 Roulette Royale
ruleta
€250.575,08 Caribbean Draw Poker
poker
€214.966,72 Poker Ride
poker
€209.338,92 Progressive Cyberstud Poker
poker
€99.030,78 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
€45.726,69 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€45.521,25 Treasure Nile
Slots
€31.867,26 Jackpot Deuces
video Poker
€23.104,34 Cash Splash 3-Reel
Slots
€23.104,34 Cash Splash 5-Reel
Slots
€10.053,01 WowPot 3-Reel
Slots
€10.053,01 WowPot 5-Reel
Slots
€10.009,79 Tunzamunni
Slots
€7.922,45 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€7.922,45 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€7.625,23 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€7.625,23 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 2 hodinami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške 20 € ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.