Zlatý tiger | Hrajte s € 1500 v bonusoch! | Luxembursko

Golden Tiger

Hodnotenie: 4 5 of
Zahrajte si kasínové hry s bonusom € 1500!

Bonus pri registrácii:

100% až k

100 €

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Golden Tiger

Zahrajte si kasínové hry s bonusom € 1500!

  • 100% prémia až k 100 € ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Garantovaný bonus na vašu druhý nákup
  • Garantovaný bonus na vašu tretí vklad
  • Luxemburských hráčov sú akceptované (Zmeniť krajinu)
  • Instant-play interface - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Golden Tiger
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: € 13.527.754,25
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium

Webové stránky: www.GTCasino.com

Golden Tiger | Bonusy a propagačné akcie

Okamžité hry - Nie je potrebný žiadny download

Golden Tiger ponúka flashové hry na vašom počítači alebo mobilnom telefóne, nie je potrebný žiadny download.

Hra na tomto úžasnom online kasíne, ktoré dostanete Až € 1500 zadarmo Na svojich prvých piatich vkladov!

  • Získajte bonus 100% až do výšky € 100 k prvému vkladu,
  • Získajte bonus 50% až do výšky € 300 Na druhý vklad,
  • Získajte bonus 20% až do výšky € 500 na svojom treťom vkladu,
  • Získajte bonus 30% až do výšky € 500 na svojom štvrtom vkladu,
  • Získajte bonus 100% až do výšky € 100 na piatom vkladu.

Keď hráte na Golden Tiger Casino budete byť udelená VIP vernostné body, Existuje mnoho propagačných akcií, ktoré zarobíte VIP bodov. Rovnako ako vernostných bodov vernostného programu VIP odmeňuje hráčov za ich lojalitu.

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Golden Tiger

Výhry Hra dátum
CA$14,834.07 Mega Moolah Januára 11, 2019
€19,477.68 Cash Splash 5 Reel September 9, 2018
€14,271.40 Cash Splash 5 Reel Júla 17, 2018
$31,892.81 CashSplash 3-Reel Júla 17, 2018
CA$10,017.98 Mega Moolah Júla 2, 2018
CA$150,807.15 Treasure Nile Júna 20, 2018
£52,423.85 Mega Moolah Júna 6, 2018
www.GTCasino.com

Golden Tiger bonus

Keď hráč kúpi žetóny za veľmi prvýkrát na Golden Tiger, nový člen dostane obrovský bonus 100% až do výšky 100 €

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Golden Tiger je odporúčané kasíno

Golden Tiger Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Golden Tiger

Golden Tiger má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): €13.527.754,25. Nižšie uvidíte aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované 23 minút, v piatok 22nd február 2019):

jackpot Hra
€11.559.496 Mega Moolah
Slots
€11.559.496 Mega Moolah Isis
Slots
€663.614 King Cashalot
Slots
€294.716 Roulette Royale
ruleta
€253.574 Major Millions 3-Reel
Slots
€253.574 Major Millions 5-Reel
Slots
€228.638 Poker Ride
poker
€168.832 Caribbean Draw Poker
poker
€168.467 Progressive Cyberstud Poker
poker
€58.159 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
€40.028 Treasure Nile
Slots
€31.916 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€31.916 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
€22.797 Tunzamunni
Slots
€9.519 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€9.209 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€9.209 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€6.805 Jackpot Deuces
video Poker
€6.772 WowPot 3-Reel
Slots
€6.772 WowPot 5-Reel
Slots
€5.212 Cash Splash 3-Reel
Slots
€5.212 Cash Splash 5-Reel
Slots

Golden Tiger Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Golden Tiger bola spoločnosťou 2007 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 4 mesiacmi,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4 5 of

hodnotenie: 4 z 5

Inzerent Zverejnenie: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Softvér a herné platformy

Golden Tiger Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Golden Tiger môcť Stiahnuť ▼ slobodný softvér kasína alebo hrať on-line bez sťahovania. Golden Tiger Ponúka výber hier byť hral priamo na smartphony a tablety

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, na ktoré krajiny môžu byť ponúkané ich hry.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Golden Tiger spĺňa-best priemyselnú praxou.

100 € bonus na prvý vklad je skvelý spôsob, ako si môžete vychutnať hry Golden Tiger

licencie

Golden Tiger je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming komisie, Kanada.

webové stránky GTCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Vo Veľkej Británii, Golden Tiger je riadený Apollo Entertainment Limited, Maltská registrovaná spoločnosť so sídlom Sir Temi Zammit Avenue 8 Villa Seminia XBX 1011 Ta' Xbiex Malta.

Apollo Entertainment Ltd. je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii UK Gambling komisie Na základe Licenčného čísla: 000-038620-R-319310-005 a mimo Veľkej Británie Malta Gaming Authority, Pod licenciou číslo MGA / CL1 / 501 / 2008.

Golden Tiger Je tiež členom Interaktívnej rady pre hranie hazardných hier a pracuje podľa svojho kódexu správania, ktorý zaručuje spravodlivé a čestné hranie. Tiež nezávisle preskúmali generátory náhodných čísel, ktorých výsledky sú zverejnené GTCasino.com Nezávislými audítormi.

centrum podpory

Golden Tiger udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Danmark: +8088 4574
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Apollo Entertainment Limited
Sir Temi Zammit Avenue 8,
Villa Seminia,
XBX 1011 Ta' Xbiex,
Malta.

Golden Tiger neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Belgicko, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Stredoafrická republika, Čad, Vianočný ostrov, Kokosové ostrovy, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny Dánsko, Cyprus, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Irán, Irak, Írsko, Izrael, Kiribati, Kirgizsko , Libéria, Líbyjský arabský džamáhiríja, Malawi, Malajzia, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nauru, Holandsko, Niger, Nigéria, Niue, Norfolk Island, Severné Mariany, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené štáty americké, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.