Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

20 €

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

  • Bonus 2000%: 20 € navyše s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: € 13.385.884,26
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Túto ponuku si počas tohto mesiaca februára nárokovalo 876 návštevníkov
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios a Switch Studios

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Prehrať za € 1 na Zodiac Casino!

Záloha € 1 a Zodiac Casino vám dá € 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za € 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: €13.385.884,26

80 Šanca stať sa milionárom

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky € 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky € 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky € 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky € 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

€ 97,078.15 bola vyhraná hrať Treasure Nile at Zodiac Casino vo februári 5, 2020

Skúste svoje šťastie!

návšteva Zodiac Casino a vyberte si svoje znamenie zverokruhu čítať si najnovšie predpovede šťastia!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzívna progresívna jackpotová hra naživo na Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ je nový prírastok do Mega Moolah jackpotová séria, kde máte šancu vyhrať obrovský jackpot, ktorý je teraz cez 8.569.717,65 €!

Immortal Creatures ™ - Exkluzívna hra o sloty, v ktorej teraz žijete Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Tento strašidelný online slot vás zavedie na paranormálnu expedíciu, aby ste ju preskúmali mýtus Fontány pravdy. Na vzdialených zrúcaninách vo veku sa hovorí, že pitie z prameňa thruth odhalí vaše vnútorné stvorenie, keď sa objaví spln!

Nasledujte tento nový a vzrušujúci príbeh. Príbeh tajomstva, pravdy a šance zmeniť váš život na celú večnosť!

Nesmrteľní stvorenia je 5-valcový, 243 výherný video automat so štandardným symbolom a rozptylom, ktorý spúšťa bonus na výber otočení zdarma. Hra obsahuje aj náhodne spustenú funkciu Wild Fire.

Tieto hry sú exkluzívne pre internet Casino Rewards Group

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$32,527.91 Mega Moolah Februára 16, 2020
€17,572.22 Cash Splash 5 Reel Februára 14, 2020
€14,062.78 Cash Splash 5 Reel Februára 9, 2020
CA$27,099.49 Mega Vault Millionaire Februára 8, 2020
€97,078.15 Treasure Nile Februára 5, 2020
CA$39,884.71 Cash Splash 5 Reel Februára 4, 2020
CA$24,393.63 Atlantean Treasures: Mega Moolah Januára 31, 2020
CA$21,146.69 Atlantean Treasures: Mega Moolah Januára 29, 2020
CA$56,434.72 Mega Moolah Januára 28, 2020
CA$9,685.05 Cash Splash 5 Reel Januára 17, 2020

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov 9 Masks of Fire™

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

9 Masks of Fire je vzrušujúcim slotom pre africkú džungľu so zvukovým doprovodom, vďaka ktorému budete tancovať v rytme svojich víťazstiev! Zhromaždite všetkých 9 masiek a vyšplhajte na tabuľku v ľavej časti obrazovky, aby ste odomkli najväčších multiplikátorov!

Táto klasická základná hra všetkých 7 so stohovanými symbolmi Scatteru vám bude búšiť srdce! Viac masiek znamená viac peňazí! Zhromaždite až 9 masiek a vyšplhajte sa na násobok 2000 XNUMX-násobku vašej stávky.

Zahrajte si automaty 9 Masks of Fire tento mesiac februára o Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Obdobie povýšenia je medzi 01. februárom 2020 a polnocou GMT 29. februára 2020. Ak "9 Masks of Fire" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Loaded".

Vydanie novej hry Február 2020

Ostrov Man - 10. februára 2020Microgaming zverejnil podrobnosti o svojich najnovších exkluzívnych nových hrách zameraných na zábavu pre hráčov online kasín.

Po celý február Microgaming uvedie vzrušujúce množstvo nových titulov, ktoré vyvinula jeho úžasná skupina nezávislých štúdií a partnerov pre vývoj hier. Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac február:

Wheel of Wishes | Spustené pred 9 dňami 11. februára na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Wheel of Wishes

Wheel of Wishes je vzrušujúca nová progresívna hra s možnosťou vyhrať obrovské jackpoty - vrátane slávneho jackpotu WowPot!

Wheel of Wishes má vzrušujúce funkcie, ktoré sme zatiaľ v progresívnej jackpotovej hre ešte nevideli. Spustite dva symboly Scatter na valcoch power roztočení kde tri centrálne cievky tvoria jeden obrovský symbol pre Free Spin a mohli by spustiť jackpot kolo, zatiaľ čo cievky 1 a 5 sa transformujú na náhodne vysoký symbol!

Urobte svoj ďalší roztoč tým najšťastnejším a splňte všetky svoje sny životným progresívnym víťazstvom na Wheel of Wishes!

Seven 7's™ | Spustené pred 2 dňami 18. februára na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Seven 7's

Seven 7's™ je veľmi ojedinelá hra s obrovskými možnosťami výplaty, aby sa dosiahla veľmi vzrušujúca plavba na siedmich moriach.

Vydajte sa na svoje ďalšie bohaté dobrodružstvo s rozširujúcimi sa valcami a multiplikátormi Symboly. Začnite svoju hru jediným valcom a jednou výhernou líniou a uvidíte, ako ďaleko idete! Každý nasledujúci 7 symbol spôsobí, že sa kotúče rozšíria o jeden, až kým nedosiahnete potenciálnych sedem kotúčov so siedmimi šťastnými 7 symbolmi. Zhromaždite všetkých 7 a spustite jackpot!

Wonder Woods™ | Spustené dnes! 20. februára na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Wonder Woods ™

Jedná sa o farebnú hru s 5 valcami a 20 výhernými líniami s doprovodnou hudbou.

Mystery Symbols, Wilds Symbols, Free Spins a Sticky Mystery Symbols. Symboly Mystery Symboly sa môžu transformovať na všetky symboly okrem otočení zdarma! Tri alebo viac symbolov Free Spins vyvolá desať bezplatných otočení, kde sa ktorýkoľvek Mystery Symbol na zemi prilepí na miesto a zmení sa na Divoký Symbol, ktorý zvýši vaše výhry!

Space Enigma | Uvedenie na trh 27. februára (za 7 dni), na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Space Enigma

Zakaždým, keď na valce pristane viacfarebný symbol divej hviezdy, rozširuje sa, aby naplnil cievku a udeľuje jedno voľné opakovanie. Rozšírená divočina zostáva na obrazovke počas dýchania a zvyšuje tak vaše šance na výhru! Každý nasledujúci divoký symbol, ktorý pristane na obrazovke počas opakovaného odstreďovania, tiež rozšíri a načíta funkciu.

Ponorte sa do priepasti vesmíru a nechajte tajomné drahokamy, ktoré vás dovedú k nevýslovnému bohatstvu!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus 20 € na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Japonsko, Luxembursko, Nový Zéland, Turecko.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): €13.385.884,26. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred 57 minútami, vo štvrtok, 20. februára):

jackpot Hra
€8.569.717,65 Mega Moolah
Slots
€8.569.717,65 Atlantean Treasures
Slots
€8.569.717,65 Mega Moolah Isis
Slots
€8.569.717,65 Mega Vault Millionaire
Slots
€2.362.519,78 Major Millions 3-Reel
Slots
€2.362.519,78 Major Millions 5-Reel
Slots
€2.162.038,25 Wheel of Wishes
Slots
€976.446,96 King Cashalot
Slots
€357.282,61 Roulette Royale
ruleta
€293.965,54 Caribbean Draw Poker
poker
€238.760,04 Poker Ride
poker
€231.034,15 Progressive Cyberstud Poker
poker
€120.726,01 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
€103.861,50 Treasure Nile
Slots
€33.997,93 Jackpot Deuces
video Poker
€32.207,71 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€32.207,71 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€29.913,30 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€16.331,31 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€16.331,31 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
€11.654,29 Tunzamunni
Slots
€7.465,48 Cash Splash 3-Reel
Slots
€7.465,48 Cash Splash 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred mesiacom, januára 8, 2020.

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

Hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia Zodiac Casino je propagačná funkcia - túto recenziu neposkytuje nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios a Switch Studios, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške 20 €, ktorý ponúka Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1 Bonus vo výške 20 €, ktorý ponúka Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus! Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

Zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Americká Samoa, Angola, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Belgicko, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Stredoafrická republika, Čad, Vianočný ostrov, Kokosový ostrov (Keeling), Komory, Kongo, Cyprus, Dánsko, Dominika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Nemecko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Irán, Irak, Írsko, Taliansko, Pobrežie Slonoviny, Kiribati, Kirgizsko, Libéria. , Líbyjská arabská džamahírija, Malawi, Maldivy, Malta, Mauretánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nauru, Holandsko, Niger, Nigéria, Niue, Norfolk Island, Severné Mariány, Severná Kórea, Nórsko, Pakistan, Palau. Filipíny, Pitcairn, Poľsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Švajčiarsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené kráľovstvo, Spojené štáty americké. , Panenské ostrovy, Britské, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.