Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

20 €

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom len za € 1

  • Bonus 2000%: 20 € ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Poľskí hráči sú akceptované (Zmeniť krajinu)
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: € 6.962.576,95
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Návštevníci 1539u požiadali o túto propagáciu počas tohto mesiaca septembra
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Prehrať za € 1 na Zodiac Casino!

Záloha € 1 a Zodiac Casino vám dá € 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za € 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: €6.962.576,95

80 Šanca stať sa milionárom

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky € 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky € 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky € 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky € 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 25,088.96 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino Na september 17 2019,

Skúste svoje šťastie!

návšteva Zodiac Casino a vyberte si svoje znamenie zverokruhu čítať si najnovšie predpovede šťastia!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$12,429.50 Cash Splash 5 Reel September 20, 2019
CA$25,088.96 Mega Moolah September 17, 2019
CA$12,138.90 Cash Splash 5 Reel September 12, 2019
CA$30,847.45 Cash Splash 5 Reel September 5, 2019
CA$35,673.86 Mega Moolah Augusta 26, 2019
$24,335.93 Mega Moolah Augusta 24, 2019
CA$56,045.59 Cash Splash 5 Reel Augusta 24, 2019
CA$10,671.59 Mega Moolah Augusta 23, 2019
CA$74,859.78 Treasure Nile Augusta 21, 2019
CA$56,596.57 Treasure Nile Augusta 17, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov Roar of Thunder™

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Roar of Thunder™ je majestátny automat na cievku 5, ktorý hučí s potenciálom výhry!

Počas bezplatných otočení môžete zarobiť až 3x a Free Spins je možné znovu a znovu získať. Pripojte sa k vzrušeniu a zahrajte si najväčšiu hru v okolí, k dispozícii iba na adrese Zodiac Casino.

Zahrajte si hracie automaty Roar of Thunder™ tento mesiac septembra o Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Časové obdobie propagácie je medzi 01-om september 2019 a polnocou GMT 30 septembrom 2019. ak "Roar of Thunder" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Agent Jane Blonde".

Vydanie novej hry September 2019

Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac septembra:

Banana Odyssey | Uvedenie na trh v septembri 4, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Banana Odyssey

Banana Odyssey rozpráva príbeh dvoch konkurenčných Astrochimpov a ich nespoutaného entuziazmu a čistej ambície pri súperení o planétu Banana.

Získajte rozptyl na valcoch 2, 3 a 4 v základnej hre, aby ste spustili otočenie zdarma 10. Počas bezplatných otočení všetky divočiny, ktoré sa vyloďujú a rozširujú, sa konajú po zvyšok funkcie. Zapnite sa, vydajte sa na astronomické dobrodružstvo a choďte banány!

Aurora Wilds | Uvedenie na trh v septembri 10, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Aurora Wilds

Aurora Wilds bol navrhnutý s podmanivým umením a úžasne štylizovanými totemovými zvieratami, z ktorých každé zachytáva charakter, silu a jedinečnú silu každého z týchto úžasných stvorení.

Ak tri navijáky jackpotu dopadnú na cievky 2, 3 a 4, spustí sa bonus na jackpot. Akonáhle je bonus v kolese zaručený, jeden zo štyroch jackpotov!

Tweet Hearts™ | Uvedenie na trh v septembri 18, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Tweet Hearts ™

Skryté drahokamy tejto hry sú prvky Double Symbol a Lucky Wild.

Svieža scenéria Tweet Hearts™ by mali tiež vyvolávať pocity tepla a pokoja. Srdečne vás pozývame do našej tajnej vtáčej džungle, aby ste nahliadli do každodenného milostného života našich pastelových milovaných papagájov, cvakajúc piesne z výšok baldachýnu džungle a obklopujú vás melódiou, ktorá inšpiruje slobodu, lásku a prosperitu.

Book of Oz – Lock ‘n Spin | Uvedenie na trh v septembri 24, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Book of Oz - Lock 'n Spin

Predstavte si uzamykanie cievok 2 s možnosťou vyhrať všetky knihy 5! Očarujúce bohatstvo až do obratov zdarma 25 a výhier až do 5000x vaša stávka čaká na tento vysoko prchavý hrací automat.

Na začiatku roztočení zadarmo máte jednu bezplatnú šancu na upgrade svojho špeciálneho rozširujúceho symbolu. V krajine Oz funguje Kniha čarodejníkov ako rozptyľovač aj divoký hráč, ktorý udeľuje veľké a silné výhry!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus 20 € na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): €6.962.576,95. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred 2 hodinami, v nedeľu v septembri 22):

jackpot Hra
€3.456.926,12 Mega Moolah
Slots
€3.456.926,12 Mega Moolah Isis
Slots
€1.344.248,77 Major Millions 3-Reel
Slots
€1.344.248,77 Major Millions 5-Reel
Slots
€846.319,46 King Cashalot
Slots
€331.257,11 Roulette Royale
ruleta
€241.914,54 Caribbean Draw Poker
poker
€226.662,48 Poker Ride
poker
€205.008,65 Progressive Cyberstud Poker
poker
€94.700,51 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
€73.558,94 LotsaLoot 3-Reel
Slots
€73.558,94 LotsaLoot 5-Reel
Slots
€41.442,05 Treasure Nile
Slots
€32.230,60 Jackpot Deuces
video Poker
€24.075,34 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
€17.960,34 WowPot 3-Reel
Slots
€17.960,34 WowPot 5-Reel
Slots
€17.227,05 Tunzamunni
Slots
€5.750,03 Cash Splash 3-Reel
Slots
€5.750,03 Cash Splash 5-Reel
Slots
€3.294,96 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
€3.294,96 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 5 dňami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške 20 € ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.