Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

  • Bonus 2000%: $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Tureckých hráčov sú akceptované (Zmeniť krajinu)
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 7,356,610.30
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto akcia bola vyhlásená návštevníkmi 1871 počas tohto mesiaca júla
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $7,356,610.30

80 Šanca stať sa milionárom
$ 20 Milión Jackpot vyhral na Zodiac Casino

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 20,059,287.27 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino januára 30 2019,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$18,900.17 Wowpot 5-Reel Júla 22, 2019
CA$6,291.65 Cash Splash 5 Reel Júla 22, 2019
CA$15,610.44 Cash Splash 5 Reel Júla 19, 2019
CA$5,424.70 Cash Splash 5 Reel Júla 17, 2019
€5,027.80 Cash Splash 5 Reel Júla 16, 2019
€7,155.59 Cash Splash 5 Reel Júla 3, 2019
CA$14,039.78 Mega Moolah Júla 1, 2019
CA$20,479.80 Mega Moolah Júla 1, 2019
CA$6,932.20 Cash Splash 5 Reel Júna 21, 2019
CA$35,473.55 Mega Moolah Júna 20, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov Diamond Empire

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Diamond Empire si vezme klasiku a elegantný v modernej hre, ktorá je naložená dvojitými diamantovými násobiteľmi udeľovanie 650x!

Jazzové údery a pohlcujúce okolité zvuky vás prenesú priamo na podlahu kasína bez toho, aby ste museli opustiť svoj počítač alebo mobil.

Zahrajte si hracie automaty Diamond Empire tento mesiac júl na Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Doba propagácie je medzi 01 júlom 2019 a polnocou GMT 31 Júl 2019. ak Diamond Empire nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie Spring Break.

Nové hry | Júl 2019

Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac júl:

Sherlock of London™ | Žijeme v júli 10 na desktopových a mobilných platformách

Nová hra: Sherlock of London ™

Sherlock of London™ Pozýva vás na pátranie po zločincoch v najtemnejších zákutiach metropoly Veľkej Británie. Táto hra s hracími automatmi s pevnými výplatnými líniami 25 vytvára vzrušujúci oblúk napätia prostredníctvom silnej zostavy funkcií. Dvojité výhry, rozširovanie divočiny a extra divočiny kladú základ pre hlavný akt: Pripojenie Wild Feature je tak mocná, je to takmer kriminálne.

Magic of Sahara | Žijeme v júli 17 na desktopových a mobilných platformách

Nová hra: Kúzlo Sahary

Nech vás čarodejnica Sahary očarí a vydá sa na mimoriadnu cestu!

Magic of Sahara obsahuje sadu navijakov 5x3 a pevné linky 9. Hra tiež obsahuje Stacked Wilds. Kedykoľvek symbol Merchant Symbol pristane na valcoch, ku množine sa pridá token. Zbieranie 25 žetónov udeľuje 25 Free Spins s 2x Multiplierom.

Break Away Deluxe | Žijeme v júli 23 na desktopových a mobilných platformách

Nová hra: Break Away Deluxe

Byť ponorený do akcie-balené hokejový zápas so všetkými funkciami, ktoré poznáte a lásku z pôvodnej hry.

Či už ste dlhodobý fanúšik alebo nový hráč, budete milovať novú generáciu Break Away.

Queen of the Crystal Rays™ | Žijeme v júli 31 na desktopových a mobilných platformách

Nová hra: Kráľovná kryštálových lúčov

Vstúpte do obrovských jaskýň zabudnutého chrámu a odhaľte príbeh kráľovnej a jej krištáľových lúčov - pozlátených artefaktov, farebných drahokamov a samotnej kráľovnej vytvorte krásny súbor symbolov, ktoré jasne žiaria proti mystickému a starovekému pozadiu.

Bonus na Queen of the Crystal Rays™ Vás víta vo svete možností a multiplikátorov!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $7,356,610.30. Nižšie vidíte aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované pred 47 minútami, v utorok 23 z júla):

jackpot Hra
$3,907,888.24 Mega Moolah
Slots
$3,907,888.24 Mega Moolah Isis
Slots
$1,445,342.74 Major Millions 3-Reel
Slots
$1,445,342.74 Major Millions 5-Reel
Slots
$793,381.06 King Cashalot
Slots
$320,669.43 Roulette Royale
ruleta
$220,739.18 Caribbean Draw Poker
poker
$205,487.12 Poker Ride
poker
$194,420.97 Progressive Cyberstud Poker
poker
$84,112.83 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$51,683.53 Treasure Nile
Slots
$48,750.51 Tunzamunni
Slots
$27,041.70 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$22,623.92 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$22,623.92 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$19,472.18 Jackpot Deuces
video Poker
$7,372.66 WowPot 3-Reel
Slots
$7,372.66 WowPot 5-Reel
Slots
$5,188.75 Cash Splash 3-Reel
Slots
$5,188.75 Cash Splash 5-Reel
Slots
$2,435.48 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$2,435.48 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 3 mesiacmi,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.