Casino Classic

Hodnotenie: 4 5 of
40 má šancu stať sa milionárom iba za $ 1 - váš prvý výstrel je zadarmo!

Bonus:

Roztočení

1

otáčanie zadarmo

nie je potrebný žiadny vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Casino Classic

40 má šancu stať sa milionárom iba za $ 1 - váš prvý výstrel je zadarmo!

  • 1 Otáčanie zadarmo - nie je potrebný žiadny vklad (Noví zákazníci)
  • Bonus 1000%: $10 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 3,521,928.63
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: O túto propagáciu požiadali návštevníci 351 počas tohto mesiaca októbra
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium

Webové stránky: www.Casino-Classic.eu

Casino Classic | Bonusy a propagačné akcie

40 má šancu stať sa milionárom iba za $ 1!

pripojiť Casino Classic dnes a dostanete prvú šancu stať sa Mega Vault Millionaire úplne zadarmo, nie je potrebný žiadny vklad! Ale počkajte ... Je toho viac! Získate iba $ 1 40 ďalšie šance na prelomenie jackpotu mega trezoru ktorý je teraz cez $ 1,003,362!

Začnite svoj príbeh o úspechu hneď teraz, využite svoju šancu stať sa okamžitým milionárom!

Takto získate svoje šance na zasiahnutie miliónového jackpotu:

  1. code Casino Classic a získajte svoju bezplatnú šancu na rozlúsknutie jackpotu na novú hru Mega Vault Millionaire™ - Poháňaný Mega Moolah,
  2. Vložte $ 1 na odomknutie ďalších šancí 40 na výhru jackpotu,
  3. Vyžiadajte si obrovský bonus 100% až do výšky $ 200 na druhý vklad a zdvojnásobte svoje šance na výhru!

Prvá bezplatná šanca bude udelená po registrácii a bude pripísaná ako bonus $ 0.25, ktorý môže byť použitý na uskutočnenie stávky $ 0.25 na progresívnu jackpotovú automatovú hru. Aby ste využili ďalšie šance 40, bude pri registrácii pripísaná šanca na 1 a šanca na 40 bude udelená po prvom vklade $ 1. Šanca 40 bude pripísaná ako bonus $ 10, ktorý môže byť použitý na umiestnenie štyridsiatich $ 0.25 stávok na progresívnu jackpotovú automatovú hru. Minimálny prvý vklad je $ 1.

Najnovší progresívni víťazi - Casino Classic

Bolo vyhrané CA $ 41,471.45 hrať Treasure Nile at Casino Classic Na september 25 2019,

Skúste svoje šťastie!

Viac ako 550 hier a progresívne jackpoty

Casino Classic má viac ako 550 online kasínové hry, vrátane Stolných hier, Sloty, Kartové hry a Videoslots s Progresívne jackpoty, vrátane "Milionár Maker" Mega Moolah, A nové a exkluzívne Mega Vault Millionaire ktoré majú neuveriteľný jackpot $ 1,003,362 na hre práve teraz!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzívna progresívna jackpotová hra už teraz existuje Casino Classic

www.Casino-Classic.eu

Mega Vault Millionaire™ je nový prírastok do Mega Moolah jackpotová séria, kde máte šancu vyhrať obrovský jackpot, ktorý začína na $ 1,000,000!

Táto hra je exkluzívna pre internet Casino Rewards Group

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Casino Classic

Výhry Hra dátum
£17,259.56 Cash Splash 5 Reel Októbra 14, 2019
CA$21,125.68 Mega Vault Millionaire Októbra 13, 2019
CA$66,416.05 Mega Moolah Októbra 10, 2019
CA$41,471.45 Treasure Nile September 25, 2019
CA$42,250.18 Cash Splash 5 Reel Augusta 28, 2019
CA$9,149.95 Cash Splash 5 Reel Augusta 17, 2019
CA$30,899.71 Cash Splash 5 Reel Augusta 13, 2019
CA$146,311.48 Treasure Nile Augusta 5, 2019
CA$10,040.91 Mega Moolah Júla 29, 2019
CA$14,904.10 Cash Splash 5 Reel Júla 28, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Casino Classic

Dvojitá odmena bodov Mega Vault Millionaire™

Špeciálna akcia na tento mesiac na Casino Classic

Mega Vault Millionaire je prvá veľmi exkluzívna progresívna hra dostupná na Casino Classic.

Vstúpte do komnaty, vyhýbajte sa laserom a začnite misiu! Neoceniteľné starožitnosti a dedičstvá sú vaše symboly, ktoré môžete prenasledovať, vrátane ohromujúceho vajíčka z pávov Fabergé, ktoré je vašim rozptylom zadarmo!

Zahrajte si automaty Mega Vault Millionaire™ tento mesiac v októbri o Casino Classic a budete pripísaní na dvojité body.

Časové obdobie propagácie je medzi 01, október 2019 a polnocou GMT, 31, október 2019. ak "Mega Vault Millionaire" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Loaded".

Vydanie novej hry Október 2019

Tu je nový zoznam nových hier Casino Classic tento mesiac október:

Boom Pirates | Uvedenie na trh v októbri 2, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Boom Pirates

Boom Pirates je video automat s 9-valcami a 6 radmi predstavovať až 10,077,696 spôsoby, ako vyhrať!

Funkcia Boom Pirates sa mohla náhodne aktivovať v ktorejkoľvek základnej hre, čím rozšírila svoju mriežku hry až na veľkosť cievok 9x6 a ak sa na prvom, treťom a piatom valci objavia rozptyly bezplatnej rotácie 3, aktivujú sa točenia zdarma.

Deco Diamonds Deluxe™ | Uvedenie na trh v októbri 9, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Deco Diamonds Deluxe ™

Deco Diamonds Deluxe je populárna burácajúca hra 20u, ktorá prináša návrat: lepšia, vylepšená a žiarivejšia ako kedykoľvek predtým! Art deco, trúbky, banjos, flitrové zdobené šaty, šumivé diamanty zdobia cievky a sú pripravené na valcovanie.

Budeš mať skvelý čas veľká výhra na našich diamantových kotúčoch!

9 Masks of Fire™ | Uvedenie na trh v októbri 16, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: 9 Masks of Fire ™

Táto klasická základná hra akejkoľvek hry 7 s naskladanými symbolmi Scatteru vám naplní srdce! Viac masiek znamená viac peňazí! Spustením funkcie Maska Pays pristane 3 alebo viac masiek na valcoch.

Zhromaždite až 9 masiek a vyšplhajte sa na multiplikátor 2000x vašej stávky. Spustite funkciu roztočení zadarmo, kde môžete roztočiť bonusové koleso a vyhrajte až 30 točení zadarmo s rôznymi multiplikátormi!

A Dark Matter | Uvedenie na trh v októbri 22, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Dark Matter

A Dark Matter Online automat je naviják 5 x 3, automat na hranie série 5 s veľkými rozptylmi a všade ponúka Invading Wilds ™.

Hra má veľkú výhru, ktorá čaká na odhalenie z jej kotúčov, kde môžete vyhrať až 1200x stávku na jedno kolo v základnej hre Stávky 2400x a XNUMXx je možné vyhrať na jednom kole v Free Spins.

Long Mu Fortunes | Uvedenie na trh v októbri 29, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Long Mu Fortunes

Long Mu Fortunes zachytáva podstatu klasického čínskeho mýtu, spája tradičné motívy a štýly s drámou a vzrušením klasickej výhernej hry.

Symboly Scatter zadarmo pre symboly 3 sa udeľujú symbolom roztočení zadarmo 10, pri ktorých sú opakované otočenie výrazne častejšie a všetky násobiace balíčky sú vždy 3x! Keďže sa Red draci objavujú častejšie, možnosť spustenia funkcie Jackpot je tiež oveľa vyššia pri Free Spins!

www.Casino-Classic.eu

Casino Classic bonus

Noví hráči môžu otestovať kvalitu ponúkaných hier Casino Classic s bonus 1 Free Spins - Nevyžaduje sa žiadny vklad. Ak si chcete kúpiť kasíno v kasíne, dostanete ho obrovský bonus $10 pri Vašom prvom nákupe

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Microgaming progresívne jackpoty na Casino Classic

Casino Classic má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $3,521,928.63. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred hodinou, vo štvrtok v októbri 17):

jackpot Hra
$1,003,362.10 Mega Moolah
Slots
$1,003,362.10 Mega Moolah Isis
Slots
$867,970.81 King Cashalot
Slots
$359,266.82 Major Millions 3-Reel
Slots
$359,266.82 Major Millions 5-Reel
Slots
$335,587.38 Roulette Royale
ruleta
$250,575.08 Caribbean Draw Poker
poker
$214,966.72 Poker Ride
poker
$209,338.92 Progressive Cyberstud Poker
poker
$99,030.78 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$45,726.69 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$45,521.25 Treasure Nile
Slots
$31,867.26 Jackpot Deuces
video Poker
$23,104.34 Cash Splash 3-Reel
Slots
$23,104.34 Cash Splash 5-Reel
Slots
$10,053.01 WowPot 3-Reel
Slots
$10,053.01 WowPot 5-Reel
Slots
$10,009.79 Tunzamunni
Slots
$7,922.45 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$7,922.45 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$7,625.23 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$7,625.23 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots

Casino Classic Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Casino Classic bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 2 týždňami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4 5 of

hodnotenie: 4 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Casino Classic Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Rabcat, Just for the Win, MahiGaming, SlingShot, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory a Foxium, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Casino Classic si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Casino Classic ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Casino Classic spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $10 ponúkané Casino Classic pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Casino Classic je vo vlastníctve Technology Services Trading Ltd, spoločnosť so sídlom v Palm Grove House, P.O. Box 438, Road Town, Tortola, British Virgin Islands.

Casino-Classic.eu je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008

Casino Classic je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

centrum podpory

Casino Classic udržuje call centrum 24 / 7 zvládnuť všetky otázky od e-mail, živý rozhovor a telefón.

Bezplatné čísla:

  • Kanada: 1 888 228 3418
  • Nemecko: 0800 724 4572
  • Spojené kráľovstvo: 0800 014 8108
  • medzinárodne Telefónne číslo: 1 888 408 1689 (Call sadzby platí)

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

Casino Classic neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Americká Samoa, Angola, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Belgicko, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Stredoafrická republika, Čad, Vianočný ostrov, Kokosový ostrov (Keeling), Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny. , Cyprus, Dominika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Irán, Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria. , Líbyjská arabská Jamahiriya, Malawi, Maldivy, Mauretánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nauru, Holandsko, Niger, Nigéria, Niue, Norfolk Island, Severné Mariány, Severná Kórea, Pakistan, Palau, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené kráľovstvo, Spojené štáty americké, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.