Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

  • Bonus 2000%: $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 6,694,909.06
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Túto propagáciu si návštevníci 1969u nárokovali počas tohto augusta
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $6,694,909.06

80 Šanca stať sa milionárom
$ 20 Milión Jackpot vyhral na Zodiac Casino

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 20,059,287.27 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino januára 30 2019,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
$24,335.93 Mega Moolah Augusta 24, 2019
CA$56,045.59 Cash Splash 5 Reel Augusta 24, 2019
CA$10,671.59 Mega Moolah Augusta 23, 2019
CA$74,859.78 Treasure Nile Augusta 21, 2019
CA$56,596.57 Treasure Nile Augusta 17, 2019
CA$47,687.49 Mega Moolah Augusta 15, 2019
CA$60,359.04 Treasure Nile Augusta 14, 2019
CA$15,318.53 Cash Splash 5 Reel Augusta 14, 2019
CA$13,490.67 Mega Moolah Augusta 11, 2019
CA$15,492.05 Cash Splash 5 Reel Augusta 1, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov Ruby Casino Queen

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Ruby Casino Queen je bohatá a luxusná videohra s oslnivým nádychom kasína a množstvom akcií.

Jazzové roztočenie zadarmo sú plné akcie a začínajú Sticky Wild na treťom valci a multiplikátorom 2x na všetkých výherách. Všetky symboly Wild v roztočení zadarmo sú lepkavé a zostanú na mieste po zvyšok voľných roztočení.

Keď vyložíte multiplikátor Sticky Wild, celkový multiplikátor sa zvýši. Zasiahnutie multiplikátora 6x max zaručí veľké výhry!

Zahrajte si hracie automaty Ruby Casino Queen tento mesiac augusta o Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Časové obdobie propagácie je medzi 01 august 2019 a polnocou GMT 31 august 2019. ak "Ruby Casino Queen" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Big Top".

Vydanie novej hry 2019

Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac augusta:

Tiki Vikings™ | Uvedenie na trh v auguste 7, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Tiki Vikings ™

Tiki Vikings™ obsahuje kotúče 5, riadky 3, línie 20 a je vybavený symbolom Symbol Lock Re-spin a Symbol Upgrade. Ponožky, sandále a prilby s rohmi sú módnym hnevom v tejto hre zdobeným sviežou farbou, kokosovými orechmi, ananásmi a ... občasnými rušivými zamrznutými víchricami.

Relic Seekers | Uvedenie na trh v auguste 14, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Relic Seekers

At Relic Seekers, Vaším cieľom je hľadať ten najlepší poklad. Symbol Turn Wild a Rolling Reels ™ sú základnými vlastnosťami aplikácie Relic Seeker. Každé 2 po sebe idúce hody sa symbol vysokej zmení na divoký!

Počas bezplatných otočení môžete zbierať kľúče, ktoré odmeňujú ďalšie bezplatné točenia a všetky nasledujúce výhry sa vynásobia 2om! Navyše zbierajte Scatters pre Free Spins retrigger!

Break Da Bank Again Respin | Uvedenie na trh v auguste 21, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Break Da Bank Again Respin

Pripojte sa k hláškám a hrajte Break Da Bank Again Respin online slot - výhercovia sa o seba postarajú!

Tento klasický slot s veľmi vysokou volatilitou pre 5 sa vrátil, ale teraz je lepší ako kedykoľvek predtým s pridaním úžasnej funkcie Respin, ktorá vám umožní uzavrieť obchod s tými obrovskými výhrami, ktoré všetci milujeme!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $6,694,909.06. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred 40 minútami, v nedeľu v auguste 25):

jackpot Hra
$3,671,821.45 Mega Moolah
Slots
$3,671,821.45 Mega Moolah Isis
Slots
$891,067.35 Major Millions 3-Reel
Slots
$891,067.35 Major Millions 5-Reel
Slots
$822,370.06 King Cashalot
Slots
$326,467.23 Roulette Royale
ruleta
$232,334.78 Caribbean Draw Poker
poker
$217,082.72 Poker Ride
poker
$200,218.77 Progressive Cyberstud Poker
poker
$90,779.46 Treasure Nile
Slots
$89,910.63 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$55,610.85 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$51,099.21 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$51,099.21 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$13,170.46 WowPot 3-Reel
Slots
$13,170.46 WowPot 5-Reel
Slots
$12,437.17 Tunzamunni
Slots
$8,755.86 Cash Splash 3-Reel
Slots
$8,755.86 Cash Splash 5-Reel
Slots
$8,281.20 Jackpot Deuces
video Poker
$3,501.86 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$3,501.86 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 3 týždňami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.