Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

  • Bonus 2000%: $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 3,949,574.00
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto akcia bola vyhlásená návštevníkmi 1952 počas tohto mesiaca júna
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $3,949,574.00

80 Šanca stať sa milionárom
$ 20 Milión Jackpot vyhral na Zodiac Casino

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 20,059,287.27 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino januára 30 2019,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$6,932.20 Cash Splash 5 Reel Júna 21, 2019
CA$35,473.55 Mega Moolah Júna 20, 2019
£5,769.70 Cash Splash 5 Reel Júna 16, 2019
CA$41,022.60 Treasure Nile 5-Reel Júna 13, 2019
€75,177.66 Treasure Nile Júna 12, 2019
CA$36,046.77 Cash Splash 5 Reel Júna 10, 2019
CA$23,520.10 Wowpot 3-Reel Môže 30, 2019
CA$40,036.05 Treasure Nile Môže 25, 2019
€10,052.87 Mega Moolah Môže 20, 2019
CA$19,825.72 CashSplash 3-Reel Môže 9, 2019

Propagácia tohto mesiaca

Dvojitá odmena bodov Lara Croft® Temples and Tombs™

Objavte vzrušenie za 243 Ways Rolling Reels™ a ich stále rastúcich multiplikátorov. Hotovosť na Wild symboly s garantovanými šancami na získanie Jackpot Golden Scarab a výhry až do 5000X stávky!

Cesta s Lara Croft® ako sa snaží odhaliť tajomné bohatstvo tým, že naviguje hádanky a prekážky odhaliť skryté tajomstvo zlatého hrobu.

Zahrajte si hracie automaty Lara Croft® Temples and Tombs™ tento mesiac jún na Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Doba propagácie je medzi 01 June 2019 a polnocou GMT 30 June 2019. ak Lara Croft® Temples and Tombs™ nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie Avalon.

© 2019 Square Enix Limited. Developed by Microgaming under license. CRYSTAL DYNAMICS, LARA CROFT, TOMB RAIDER are trademarks or registered trademarks of the Square Enix group of companies.

Nové hry | Jún 2019

Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac jún:

Nová hra: Le Kaffee Bar

Le Kaffee Bar | Žijeme v júni 5 na desktopových a mobilných platformách

Le Kaffee Bar je podstatou kávovej kultúry, daná forma ako elegantný výherný automat.

Zakaždým, keď Scatter pristane na prvom alebo piatom valci, pridá sa do vášho setu jedna zberateľná šálka kávy. Zbierajte 10 šálky kávy a máte možnosť ich zarobiť za 10 Free Spins s násobiteľom 3x.

Nová hra: Ruby Casino Queen

Ruby Casino Queen | Žijeme v júni 12 na desktopových a mobilných platformách

Nechať Ruby Casino Queen ukázať vám cestu k veľkým víťazstvám! Základná hra ponúka druhú šancu na spustenie Free Spins. Symboly 3 Free Spins sú potrebné na spustenie Free Spins, ale ak dva Free Spin symboly pristáli, Re-spin je udelený, aby vám dal druhú šancu vyhrať Free Spins tým, že pristane posledný Free Spin symbol.

Keď pristaneš Násobiteľ Sticky Wild, celkový multiplikátor sa zvyšuje. Zasiahnutie multiplikátora 6X max vám zaručí veľké výhry!

Nová hra: Village People

Village People® Macho Moves | Žijeme v júni 25 na desktopových a mobilných platformách

Pripojte sa k najväčšiemu pocitu diskovej hudby všetkých čias pre rýchlu akciu hracieho automatu, vzrušujúce free spin funkcie a báječné veľké výhry!

Päť piesní Village People® je k dispozícii vo VP Jukebox vrátane mega-hitov Y.M.C.A., Macho Man, In The Navy. Môžete si vybrať svoje obľúbené vibrácie pre prehrávanie, alebo sa rozhodnúť pre cyklické prechádzanie všetkými skladbami automaticky.

Village People® is a trademark of Can't Stop Productions.

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $3,949,574.00. Nižšie vidíte aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované pred 2 hodinami, v pondelok 24 z júna):

jackpot Hra
$1,017,422.80 Mega Moolah
Slots
$1,017,422.80 Mega Moolah Isis
Slots
$923,516.36 Major Millions 3-Reel
Slots
$923,516.36 Major Millions 5-Reel
Slots
$768,491.46 King Cashalot
Slots
$315,691.51 Roulette Royale
ruleta
$215,478.48 Poker Ride
poker
$210,783.34 Caribbean Draw Poker
poker
$189,443.05 Progressive Cyberstud Poker
poker
$79,134.91 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$58,509.95 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$43,772.59 Tunzamunni
Slots
$43,097.45 Treasure Nile
Slots
$35,754.98 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$35,754.98 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$13,966.59 WowPot 3-Reel
Slots
$13,966.59 WowPot 5-Reel
Slots
$11,909.38 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$11,909.38 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$11,455.00 Jackpot Deuces
video Poker
$11,146.15 Cash Splash 3-Reel
Slots
$11,146.15 Cash Splash 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 2 mesiacmi,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.