Zodiac Casino - 80 má šancu byť milionárom za pouhých $ 1

Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte šancu 80 stať sa okamžitým milionárom za pouhých $ 1

Bonus pri registrácii:

2000% až k

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte šancu 80 stať sa okamžitým milionárom za pouhých $ 1

  • 2000% prémia až k $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Garantovaný bonus na vašu druhý nákup
  • Garantovaný bonus na vašu tretí vklad
  • Instant-play interface - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 13,527,754.25
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Táto propagácia propagovala návštevníci 1931 počas tohto februára
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šanca stať sa okamžitým milionárom dnes!

80 šanca stať sa okamžitým milionárom je len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $13,527,754.25

80 šancu stať sa milionárom
Zodiac Casino získal $ 20 Million Jackpot

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané CA $ 20,059,287.27 hrať Mega Moolah at Zodiac Casino januára 30 2019,

Skúste svoje šťastie!

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

Zodiac Casino Vám ponúka viac než 550 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

návšteva Zodiac Casino a vybrať si vaše znamenie čítať vaše najnovšieho rebríčka časopisu Fortune predpovede!

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$7,023.51 Cash Splash 5 Reel Februára 12, 2019
CA$176,201.31 Treasure Nile Februára 11, 2019
CA$13,211.20 Mega Moolah Februára 9, 2019
CA$7,282.27 Cash Splash 5 Reel Februára 8, 2019
CA$20,059,287.27 Mega Moolah Januára 30, 2019
€5,923.15 Cash Splash 5 Reel Januára 13, 2019
€5,913.10 Cash Splash 5 Reel Januára 2, 2019
€10,019.79 Mega Moolah Decembra 31, 2018
CA$10,006.64 Mega Moolah Decembra 19, 2018
CA$11,247.19 Cash Splash 5 Reel Decembra 19, 2018
www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino získajú obrovský bonus 2000% až do výšky $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Nemecko, Japonsko, Luxembursko, Nórsko, Nový Zéland, Poľsko, Švajčiarsko, Turecko, Veľká Británia.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $13,527,754.25. Nižšie uvidíte aktuálne úrovne jackpotu (Aktualizované pred hodinou, v piatok 22 od februára 2019):

jackpot Hra
$11,559,496 Mega Moolah
Slots
$11,559,496 Mega Moolah Isis
Slots
$663,614 King Cashalot
Slots
$294,716 Roulette Royale
ruleta
$253,574 Major Millions 3-Reel
Slots
$253,574 Major Millions 5-Reel
Slots
$228,638 Poker Ride
poker
$168,832 Caribbean Draw Poker
poker
$168,467 Progressive Cyberstud Poker
poker
$58,159 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$40,028 Treasure Nile
Slots
$31,916 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$31,916 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$22,797 Tunzamunni
Slots
$9,519 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$9,209 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$9,209 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$6,805 Jackpot Deuces
video Poker
$6,772 WowPot 3-Reel
Slots
$6,772 WowPot 5-Reel
Slots
$5,212 Cash Splash 3-Reel
Slots
$5,212 Cash Splash 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 3 týždňami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Inzerent Zverejnenie: Táto recenzia je propagačné funkcia - Táto správa nie je poskytovaná nezávislý spotrebiteľ.

Softvér a herné platformy

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming a SlingShot, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino môcť Stiahnuť ▼ slobodný softvér kasína alebo hrať on-line bez sťahovania. Zodiac Casino Ponúka výber hier byť hral priamo na smartphony a tablety

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, na ktoré krajiny môžu byť ponúkané ich hry.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

2000% bonus až do $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejšie herné zážitky dostupné online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Albánsko, Americká Samoa, Angolsko, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Bangladéš, Bielorusko, Belgicko, Benin, Bhután, Bolívia, Bosna a Hercegovina, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Keeling) Ostrov, Komory, Kongo, Pobrežie Slonoviny, Cyprus, Dánsko, Dominikánska republika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hong Kong, Maďarsko, Irán , Irak, Írsko, Izrael, Taliansko, Kiribati, Kirgizsko, Libéria, Líbyjská arabská džamahíria, Litva, Malawi, Maldivy, Mauritánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Nigéria, Severná Kórea , Pakistan, Palau, Peru, Filipíny, Pitcairn, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Srbsko, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, USA Ameriky, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zaire, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.