Zodiac Casino

Hodnotenie: 4.5 5 of
Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

Bonus za prihlásenie:

2000% prémie

$20

Bonus na prvý vklad

New Customer Offer | 18+ | Gamble Responsibly | Terms & Conditions Apply

Zdá sa, že sa nachádzate v Spojených štátoch

Bohužiaľ, návštevníci, ktorí sa nachádzajú v USA, sa nebudú môcť zaregistrovať na žiadnej internetovej stránke hazardných hier prostredníctvom odkazov poskytnutých spoločnosťou CasinoBonusCenter.com.

Zodiac Casino

Získajte 80 šance stať sa milionárom za $ 1

  • Bonus 2000%: $20 ďalšie s prvým vkladom (noví zákazníci)
  • Bonus k dispozícii na vašom druhý nákup
  • Bonus k dispozícii na vašom tretí vklad
  • Hry v prehliadači - Nie je potrebný žiadny download
  • K dispozícii sú aj hry na prevzatie
  • hry pre mobilné zariadenia - Zahrajte si kasínové hry na svojom smartfóne alebo tablete
  • živé kasíno - Hrať proti skutočné krupiéri u Zodiac Casino
  • Microgaming k dispozícii sú progresívne jackpoty. Microgaming jackpoty celkom: $ 9,713,625.81
  • Testované a certifikované spoločnosťou Casino Bonus Center
  • Popularita: Túto ponuku si počas tohto mesiaca januára nárokovalo 1515 návštevníkov
  • Terms & Conditions Apply
  • 18+ | Hromadne hrajte zodpovedne

softvér: Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios a Switch Studios

Webové stránky: www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino | Bonusy a propagačné akcie

Hrajte za $ 1 na Zodiac Casino!

Záloha $ 1 a Zodiac Casino vám dá $ 20 zadarmo, ktoré môžu byť použité na miesto až stávok 80 na progresívny jackpot slot hry. To je úžasná 2000% bonus a 80 šance stať sa milionárom!

80 šance stať sa milionárom sú vaše len za $ 1!

Všetky jackpoty v súčasnej dobe k dispozícii na adrese Zodiac Casino: $9,713,625.81

80 Šanca stať sa milionárom

Vaše hviezdy sú zarovnané pre šťastná doba at Zodiac Casino.

Nasledujúce štyri ponuky budú poskytnuté na nasledujúce štyri vklady:

  • Druhá záloha - 100% bonus až do výšky $ 100
  • Tretí vklad - 50% bonus až do výšky $ 80
  • Štvrtá záloha - 50% bonus až do výšky $ 150
  • Piaty kaucia - 50% bonus až do výšky $ 150

ZodiacCasino.com Vám ponúka viac než 600 state-of-the-art kasínových hier. Táto široká škála hier znamená, že si každý nájde to, čo chcú v kasíne, od nováčika kasína gambler na žraloka karty. Ak hľadáte nejaké tipy on-line kasíno, prečo nie čítať ruleta, blackjack, video poker a sloty tipy a vyskúšať si ich pre seba.

Najnovší progresívni víťazi - Zodiac Casino

Bolo vyhrané $ 40,041.67 hrať Mega Moolah Isis at Zodiac Casino januára 14 2020,

Skúste svoje šťastie!

návšteva Zodiac Casino a vyberte si svoje znamenie zverokruhu čítať si najnovšie predpovede šťastia!

Mega Vault Millionaire™ - Exkluzívna progresívna jackpotová hra naživo na Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Mega Vault Millionaire™ je nový prírastok do Mega Moolah jackpotová séria, kde máte šancu vyhrať obrovský jackpot, ktorý teraz presahuje 5,611,031 XNUMX XNUMX $!

Immortal Creatures ™ - Exkluzívna hra o sloty, v ktorej teraz žijete Zodiac Casino

www.ZodiacCasino.com

Tento strašidelný online slot vás zavedie na paranormálnu expedíciu, aby ste ju preskúmali mýtus Fontány pravdy. Na vzdialených zrúcaninách vo veku sa hovorí, že pitie z prameňa thruth odhalí vaše vnútorné stvorenie, keď sa objaví spln!

Nasledujte tento nový a vzrušujúci príbeh. Príbeh tajomstva, pravdy a šance zmeniť váš život na celú večnosť!

Nesmrteľní stvorenia je 5-valcový, 243 výherný video automat so štandardným symbolom a rozptylom, ktorý spúšťa bonus na výber otočení zdarma. Hra obsahuje aj náhodne spustenú funkciu Wild Fire.

Tieto hry sú exkluzívne pre internet Casino Rewards Group

Najnovší víťazi progresívneho jackpotu

Kto vyhral jackpot? Tu je tabuľka nedávnych víťazov jackpotu na Zodiac Casino

Výhry Hra dátum
CA$9,685.05 Cash Splash 5 Reel Januára 17, 2020
CA$40,041.67 Mega Moolah Isis Januára 14, 2020
CA$6,366.02 Cash Splash 5 Reel Januára 6, 2020
CA$5,743.75 Cash Splash 5 Reel Januára 2, 2020
CA$10,013.30 Mega Moolah Decembra 25, 2019
CA$6,474.25 Cash Splash 5 Reel Decembra 24, 2019
CA$16,931.13 Cash Splash 5 Reel Decembra 21, 2019
CA$18,243.63 Cash Splash 5 Reel Decembra 17, 2019
CA$14,607.21 Cash Splash 5 Reel Decembra 1, 2019
$6,798.16 Cash Splash 5 Reel Novembra 19, 2019

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Dvojitá odmena bodov Book of Atem

Špeciálna akcia na tento mesiac na Zodiac Casino

Tajomstvá faraónov sú pochované hlboko v hroboch pyramíd, ktoré čakajú, až ich nájdete!

Na tomto egyptskom automate s tematikou Book of Atem je vlastne symbolom rozptylu aj divokej hry, vo forme kúzelnej knihy, ktorá môže vytvoriť akúkoľvek výhernú kombináciu, a to aj v roztočení zadarmo!

Zahrajte si automaty Book of Atem tento mesiac januára o Zodiac Casino a budete pripísaní na dvojité body.

Obdobie povýšenia je medzi 01. januárom 2020 a polnocou GMT do 31. januára 2020. Ak "Book of Atem" nie je vo vašej krajine k dispozícii, môžete sa zúčastniť tejto propagačnej akcie "Break Da Bank".

Vydanie novej hry Január 2020

Ostrov Man - 07. Januára 2020Microgaming zverejnil podrobnosti o svojej najnovšej kvapke exkluzívnych nových hier navrhnutých na pobavenie online kasínových hráčov.

Po celý január Microgaming uvedie vzrušujúce množstvo nových titulov, ktoré vyvinula jeho úžasná skupina nezávislých štúdií a partnerov pre vývoj hier. Tu je nový zoznam nových hier Zodiac Casino tento mesiac január:

Book of Atem | Spustené pred 19 dňami, 7. januára, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Book of Atem

Book of Atem je 5x3 valcová videohra s 10 výplatnými líniami. Hra obsahuje roztočenie zadarmo s rozširujúcim sa symbolom. Book of Atem Symbol slúži ako symbol scatter a tiež symbol Wild, ktorý vytvára akúkoľvek dostupnú výhernú kombináciu v bežnej hre, ako aj počas bezplatných otočení.

Otvorte Book of Atem za všetky lákavé funkcie, vďaka ktorým sa budete vracať k ďalším akciám!

Noble Rats EpicWays™ | Spustené pred 19 dňami, 7. januára, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Noble Rats

Tento 7x7 valcový online slot má až 117,649 XNUMX EpicWays ™ na výhru a neuveriteľné kaskádové cievky ™!

4 alebo viac Scatterov kdekoľvek na valcoch udelí 12 roztočení zadarmo, s každým ďalším pridelením scatterov 5 otočení zadarmo navyše. V rámci funkcie bezplatných otočení zvyšuje každá navijaková kaskáda multiplikátor až po neobmedzený multiplikátor.

Double Lucky Line™ | Spustené pred 12 dňami, 14. januára, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Double Lucky Line

Táto ohromujúca online hrací automat ponúka symboly vo farbách šťastia a prosperity. Hra je nastavená na ázijskú tému so zmesou zlata a zelenej v základnej hre a zlata a červenej v hre Free Spins, ktorá je orámovaná sadou cievok zdobených mincami a šťastnými červenými reťazcami. Symboly sú založené na tradičných symboloch šťastia; korytnačky, draky, žaby a šťastný strom peňazí.

Dvojité symboly sa pri výpočte výhier počítajú ako dva symboly. Takže ak máte šťastie, mať roztočenie Double Lucky Line!

Lucky Twins Jackpot | Spustené pred 10 dňami, 16. januára, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Lucky Twins Jackpot

Zasiahnite 3 bonusové symboly kdekoľvek na obrazovke a spustíte bonusovú funkciu Jackpot. Nový jackpot Bonus dodáva tejto vzrušujúcej a ľahkej výhernej hre ďalšie vzrušenie. Pôsobivé výhry sú na obzore, keď máte šancu vyhrať neuveriteľných 10,000 XNUMX-násobok vašej stávky!

African Quest™ | Spustené pred 5 dňami, 21. januára, na stolných a mobilných platformách

Nová hra: African Quest ™

Stretnite sa s hravou zebrou a žirafou a obdivujte silného nosorožca a slona s 1024 spôsobmi, ako vyhrať!

Vezmite si svoje osobné safari na African Quest™ kde vládnu veľké výhry a veľké zvieratá!

The Incredible Balloon Machine™ | Uvedenie do prevádzky 28. januára (za 2 dní), na stolných a mobilných platformách

Nová hra: Neuveriteľný balónový stroj

Hráči všetkých typov budú priťahovaní nádhernou výrobnou hodnotou a jednoduchou, ale veľmi pútavou hrateľnosťou v tomto novom type online výhernej hry!

Pomocou otočného gombíka vyfúknite farebné balóniky bez toho, aby ste ich vyskočili a vyhráte veľké! Aktivujte multiplikátory až 10x na ceste alebo vystúpite do snového bonusu za naozaj neuveriteľný zážitok!

www.ZodiacCasino.com

Zodiac Casino bonus

Hráči, ktorí sa rozhodne kúpiť žetóny Zodiac Casino obdrží obrovský bonus $20 na ich prvom nákupe, tento bonus ponúka viac možností, ako mať skvelý čas Zodiac Casino

*Všeobecné obchodné podmienky platia.

Zodiac Casino je odporúčané kasíno

Zodiac Casino Zdôraznilo, as odporúčaná kasína pre hráča nachádzajúcich sa v v nasledujúcich krajinách:

Rakúsko, Kanada, Fínsko, Japonsko, Luxembursko, Nový Zéland, Turecko.

Microgaming progresívne jackpoty na Zodiac Casino

Zodiac Casino má progresívne jackpotové hry si môžete vybrať z!

Celkový počet dostupných jackpotov (Microgaming Progressive Jackpot Network): $9,713,625.81. Nižšie nájdete aktuálne úrovne jackpotov (aktualizované pred 19 minútami, v nedeľu 26. januára):

jackpot Hra
$5,611,031.02 Mega Moolah
Slots
$5,611,031.02 Atlantean Treasures
Slots
$5,611,031.02 Mega Moolah Isis
Slots
$5,611,031.02 Mega Vault Millionaire
Slots
$1,789,182.78 Major Millions 3-Reel
Slots
$1,789,182.78 Major Millions 5-Reel
Slots
$955,442.81 King Cashalot
Slots
$353,081.78 Roulette Royale
ruleta
$285,563.88 Caribbean Draw Poker
poker
$230,358.38 Poker Ride
poker
$226,833.32 Progressive Cyberstud Poker
poker
$116,525.18 Triple 7s Progressive Blackjack
pirátska vlajka
$43,207.40 Treasure Nile
Slots
$32,058.10 SupaJax "Jacks or Better" Video Poker
video Poker
$27,504.19 Tunzamunni
Slots
$12,993.78 Jackpot Deuces
video Poker
$12,130.48 Fruit Fiesta 3-Reel
Slots
$12,130.48 Fruit Fiesta 5-Reel
Slots
$11,203.56 LotsaLoot 3-Reel
Slots
$11,203.56 LotsaLoot 5-Reel
Slots
$6,509.15 Cash Splash 3-Reel
Slots
$6,509.15 Cash Splash 5-Reel
Slots
$6,120.44 WowPot 3-Reel
Slots
$6,120.44 WowPot 5-Reel
Slots

Zodiac Casino Recenzia od Casino Bonus Center

História tejto recenzie

Zodiac Casino bola spoločnosťou 2006 po prvýkrát preskúmaná. Táto recenzia bola aktualizovaná pred 3 týždňami,

Súčasné hodnotenie:

Hodnotenie 4.5 5 of

hodnotenie: 4.5 z 5

Zverejnenie inzerenta: Táto recenzia Zodiac Casino je propagačná funkcia - túto recenziu neposkytuje nezávislý spotrebiteľ.

Platforma softvéru a hier

Zodiac Casino Ponúka kasínové hry vyvinuté Microgaming, Evolution Gaming, Foxium, Rabcat, Just for the Win, Stormcraft, Triple Edge, Fortune Factory, MahiGaming, SlingShot, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger Studios, Pulse 8 Studios, All41 Studios a Switch Studios, dáva svojim hráčom viac možností vybrať. hráči na Zodiac Casino si môžete stiahnuť bezplatný softvér kasína alebo hrať online bez sťahovania. Zodiac Casino ponúka výber hier hrať priamo na smartfónoch a tabletoch

Poznámka: Niektorí poskytovatelia kasínového softvéru majú obmedzenia, v ktorých krajinách môžu byť ich hry ponúkané. Dostupnosť závisí od vašej krajiny.

certifikácia Casino Bonus Center

Náš tím sa ukázal najdôležitejšie aspekty, ktoré je potrebné zvážiť, aby hrať o skutočné peniaze v online kasíne, ako sú výplaty, podpora, akreditované softvéru, spoľahlivosť, kvalitu hier a regulačných noriem, a môžeme potvrdiť, že Zodiac Casino spĺňa-best priemyselnú praxou.

Bonus vo výške $20 ponúkané Zodiac Casino pri prvom vklade je obrovský bonus!

licencie

Zodiac Casino je licencovaný v súlade s podmienkami Kahnawake Gaming Commission, Kanada, A je licencovaný aj spoločnosťou Malta Gaming Authority, pod licenčným číslom MGA/CL1/501/2008.

webové stránky ZodiacCasino.com je vlastnená a prevádzkovaná spoločnosťou Technology Services Trading Ltd.

Zodiac Casino je riadená vo Veľkej Británii Apollo Entertainment Limited, a je licencovaná a regulovaná vo Veľkej Británii touto UK Gambling komisie pod licenčným číslom: 000-038620-R-319310-006.

Súčasťou dobre známej skupiny CasinoRewards, Zodiac Casino ponúka hry na stiahnutie, flash a mobilné hry a je rešpektovaná za to, že je rýchla s platbami as vynikajúcim zákazníckym servisom.

Softvér / Grafika

Zodiac Casino mať nové, čisté rozhranie, ktoré sa ľahko používa. Použitie dobre rešpektované Microgaming softvér, Zodiac Casino ponúkne hráčom najrealistickejší herný zážitok dostupný online.

hry

Zodiac Casino má pôsobivý výber stolových hier, video poker, sloty a progresívne jackpoty. Nová herná platforma poskytuje ďalšie hry a neustále rozvíjanie nových hier v priebehu celého roka, s novými možnosťami pre hráčov všetkých žánrov.

Zákaznícky servis

Služba je prioritou na Zodiac Casino. Bez ohľadu na to, či používate bezplatné čísla, e-mail alebo používate živý rozhovor, tím podpory vám odpovie na vaše otázky počas niekoľkých minút. Zástupcovia sú vždy zdvorilí a priateľskí a sú k dispozícii sedem dní v týždni, 24 hodín denne!

Zodiac Casino udržuje 24 hodinu, 7 dni v týždni call centra zvládnuť všetky e-mailové, live chat a telefonické otázky.

  • Canada: 1 888 228 3418
  • United Kingdom: 0800 014 8108
  • Deutschland: 0800 724 4572
  • International: 1 888 408 1689

Technology Services Trading Limited
Palm Grove House,
P.O. Box 438,
Road Town, Tortola,
British Virgin Islands.

záver

Existuje veľa kasín, ktoré nespĺňajú očakávania. Zodiac Casino nie je jedným z nich. Daj ich dnes.

Zodiac Casino neprijíma registrácie hráčov z nasledujúcich miest:

Afganistan, Americká Samoa, Angola, Arménsko, Austrália, Azerbajdžan, Belgicko, Benin, Bhután, Burkina Faso, Burundi, Kapverdy, Stredoafrická republika, Čad, Vianočný ostrov, Kokosový ostrov (Keeling), Komory, Kongo, Cyprus, Dánsko, Dominika, Východný Timor, Rovníková Guinea, Eritrea, Etiópia, Mikronézske federatívne štáty, Francúzsko, Nemecko, Guam, Guinea-Bissau, Guinea, Hongkong, Maďarsko, Irán, Irak, Írsko, Taliansko, Pobrežie Slonoviny, Kiribati, Kirgizsko, Libéria. , Líbyjská arabská džamahírija, Malawi, Maldivy, Malta, Mauretánia, Mayotte, Mjanmarsko, Nauru, Holandsko, Niger, Nigéria, Niue, Norfolk Island, Severné Mariány, Severná Kórea, Nórsko, Pakistan, Palau. Filipíny, Pitcairn, Poľsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Rwanda, Sierra Leone, Singapur, Somálsko, Južná Afrika, Španielsko, Sudán, Švédsko, Švajčiarsko, Sýrska arabská republika, Tadžikistan, Taiwan, Uganda, Spojené kráľovstvo, Spojené štáty americké. , Panenské ostrovy, Britské, Panenské ostrovy, USA, Západná Sahara, Zair, Zimbabwe

Not available in the United States

Some US States have declared online gambling illegal, others have not addressed the legality of online gambling and some States have regulated and legalized it.

We do not intend that anyone should use the links or the information contained on CasinoBonusCenter.com where such use is illegal, for that reason, visitors located in the United States will not be able to register on any gambling website through links provided by CasinoBonusCenter.com.

In any case, You accept sole responsibility for determining whether your use of the website is legal in the jurisdiction where you live.